Утеха - група

Утеха - група

Не си сам в болката

Група за психологическа подкрепа и взаимопомощ за хора, преминаващи през изпитания на съдбата и сблъсъка с непреодолимото – хронични заболявания, нелечима болест и загуба на близък човек. Целта е човешка утеха с достойнство и професионална подкрепа  за справяне с тревогата и страха, със скръбта и болката.  

Групата се формира при минимум 6 участници. Заявете своя интерес за включване в предстоящи групи чрез бутона запитване  или следете в сайта ни. 

Утеха е защитено пространство на съпричастност и подкрепа за изразяване и споделяне на емоционалната болка, което е успокояващо и лечебно. 

Групата използва арттерапевтични, отпускащи и духовни практики. 

Арттерапията работи по един много дълбок и в същото време изключително деликатен начин. Творческите практики спомагат за щадящо назоваване на болезнени чувства не с думи, а символно с цветни материали. И това е лечебно, води до разбиране и помирение.   

Груповата работа благоприятства за формиране на защитено социално поле за искрено общуване, усещане на свързаност и преодоляване на изолацията, споделяне и подкрепа с цел подкрепа и сила за справяне с предизвикателства. 

« Група Споделени

всички Услуги 

 

Какво казват другите за нас:

"Изключително доволна съм от срещите си теб, защото ме научи да съм много уравновесена,научих се да сдържам негативните емоции и да ги превръщам в позитивни такива! Много разнообразие в срещите и никога не ми е било скучно,защото винаги има нещо ново и различно за мен, с което аз да откривам все повече себе си! Срещите винаги са много емоционални и запомнящи се!  За мен е огромно удоволствие, че те познавам! "- Деси

 още  впечатления 


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.