Онлайн Консултация

Онлайн Консултация

Онлайн консултирането е удобен начин да получите помощ по належаща тема в комфорта на вашето пространство, без да напускате дома си от всяка точка на света. Условията на здравна криза, свързана с COVID-19 и належащата изолация предложиха онлайн срещите не само като възможност, но и като удобство. Времето е ресурс в забързания график на всеки и онлайн консултирането спестява този ресурс. За всички българи, живеещи извън страната, това е един добър начин да бъдете подкрепени на родния си език и да получите качествена услуга, на добра цена. 

Онлайн срещите не са нещо ново. Провеждам онлайн среши от дълго време и качеството на услугата не отстъпва от личната среща на живо, включително и с деца. Много клиенти се настройва към онлайн средата в първите  5- 10 минути и често след това дори не я забелязват.  

 

 

 

Запазете час


 

Предимства 

Удобство и безопасЗно за здравето;
Може да бъде проведена в комфорта на вашия дом или всяка друга удобна локация;
Спестява времето за пътуване;
Спестява ресурси за грижа за децата, за да присъствате на срещата на живо ;
Спестява остъствия от дома;
Доказано ефективна. Обратната връзка от моите клиенти за онлайн срещите е позитивно.


Недостатъци 

Може да бъде затруднение  за хора, които не са на ти с използването на онлайн платформи;
Има риск от прекъсване, свързано с  качеството на интернет връзката.


Изисквания 

Онлайн срещата може да бъде проведена през скайп, вайбър или  google платформа. Ще получите линк, в специален мейл след  запазване на час за консултация. 
Необходими са интернет връзка, компютър, телефон или таблет. 
Слушалките  биха били предимство. 
Осигурете си спокойно пространство, в което да не бъдете обезпокоявани и прекъсвани по време на срещата. 
Изключете всички странични напомняния и съобщения.Те ще ви разсейват и ще отвличат  вниманието ви от преживяването по време на сесията.
Уверете се в изправността на звука и камерата предварително. Нагласете камерата подходящо, така че да се чувствате удобно без необходимост да я държите по време на срещата 
 Ако живеете с други хора, ще бъде полезно да си отделите 30-60 мин. време за себе си след сесията преди да се върнете отново към ангажирането със семейството. 

 


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.