Отзиви

С много любов и внимание, Меги ме поведе към светлината на моята душа.

Пепи

С Меги започнах да работя, защото имах големи страхове. Всеки сеанс започваше с медитация, после творене, споделяне, понякога игра. Меги ми помогна да открия детето в мен, което все още обича да играе и да твори! С много любов и внимание тя ме поведе към светлината на моята душа, за което съм много благодарна.


За мен е огромно удоволствие, че те познавам!

Десислава

Изключително доволна съм от срещите си с теб, защото ме научи да съм много уравновесена. Научих се да сдържам негативните емоции и да ги превръщам в позитивни такива! Много разнообразие в срещите и никога не ми е било скучно, защото винаги има нещо ново и различно за мен, с което аз да откривам все повече себе си! Срещите винаги са много емоционални и запомнящи се!  За мен е огромно удоволствие, че те познавам!


Творения, обогатяващи със себепознание.

Дафина Йотова
психолог, лицензиран когнитивно-поведенчески терапевт в МЦ "Невромед"

Моята дъщеря посещава арт-ателието на Меги. Беше щастлива да се потопи в творческата атмосфера. Участва с огромни желание. Там в процеса на работа чрез творенията, които създаваха се срещна със свои емоции, които до този момент не беше определила и това я обогати със себепознание. Научи интересни неща, които с удоволствие използва, когато е сама и скучае. Благодаря, Меги!


Продължавай да бъдеш все така мила, отзивчива и добротворна!

Мария Василева
управител на Академия „Арт Вижън“

Магдалина е чудесен професионалист, прекрасен Човек и терапевт! Вълшебна! Тя е от онези харизматични хора, които те спечелват от първия миг! Цялото семейство сме ти задължени, Меги, за това, че ни прие с открито сърце и даде всичко от себе си, за да ни помогнеш и успя! Продължавай да бъдеш все така мила, отзивчива и добротворна!


Благодаря ти, Меги за посветеното време, мъдростта и опита, които сподели с мен!

Теодора Кирова
педагог, Фондация „Звезда на надеждата“

С търпение, професионална етика и фин усет към психологическите дълбини – така обучава арт терапевтът и психолог Магдалина Алтаванска. Имах удоволствието да бъда нейна „ ученичка“ в сферата на арттерапията. Тя е шарена, лъчезарна и насърчаваща. Винаги посреща и изпраща с усмивка. Обяснява компетентно, изследва „до дъно“,„шие“ криле на неуверените и „пълни“ празните джобове с надежда. Това го могат само вълшебниците. Магдалина е такава. Благодаря ти, Меги за посветеното време, мъдростта и опита, които сподели с мен


Помага ми да се грижа за самочувствието и да придобивам по-голяма увереност.

Снежина

Запознахме се с Меги при други обстоятелства, но беше точното време за мен и бързо осъзнах, че се чувствам много добре да говоря с нея. Мога спокойно да кажа, че я чувствам като сродна душа. Срещите с нея преминават като един миг, винаги ме карат да се чувствам прекрасно и да не мога да спра да говоря или да слушам. Помага ми много да се грижа за самочувствието си, да се боря със страховете си и да придобивам по-голяма увереност.


Нежно и приемащо, по магичен начин, Меги отваря едно пространство, което запълвам със себе си.

Зорница Стефанова
предприемач, коуч за лидери, докторант по Управление

Завладяна съм от години от изучаването на човешкия мозък и как можем да го ползваме, за да създаваме и управляваме живота си. И колкото и да се развива изкуствения интелект, изкуството е нещото, което отличава нас хората като вид.

Меги използва изкуството, за да ми помогне да разкрия повече от човешкото у мен. Този уникален набор от всичко, което съм свикнала да мисля и назовавам „АЗ“, По магичен начин по време на работата, нежно и приемащо, Меги отваря едно пространство, което запълвам със себе си, осъзнавам неща, пораждат се идеи в картини, дори още необлечени в думи, които след това развивам.

Препоръчвам Меги на всеки, който иска да се развива, отворен е и има смелостта да експериментира. Казвам смелостта, защото осъзнаванията понякога са толкова дълбоки за мен сякаш преди това съм гледала повърхността на чашката с кафе и след това съм почнала да отпивам, докато накрая от дъното към мен се взира Бог. Меги успех! И дано много, много хора се докоснат до този неописуем на ментално ниво процес. 


Искам да взема един мегафон и да извикам на всички деца колко е добра Меги

Неди

Много ми харесват срещите с Меги, с другите деца с които заедно рисуваме. Чувствам се страхотно там. Меги е много, много мила и добра и винаги ми помага. Най-много ми харесва, че винаги накрая можем да рисуваме това, което искаме и да си говорим за всичко.  Искам да взема един мегафон и да извикам на всички деца колко е хубаво рисуването и колко е добра Меги, никога не ни казва, че рисунките са ни грозни.


Виждах, че го правиш искрено. Благодаря ти!

Савина

Видяхме се за първи път в момент от живота ми когато аз бях на кръстопът, на отворени врати.  Имах нужда от творчески промени, може да се каже, че бях в търсене. И те намерих в точното за мен време :) Много се радвам, че те срещнах тогава! Приех те за терапевт, водач в духовните пътища, за приятел. Беше ми лесно да ти се доверя и ти не ме предаде нито веднъж. Подкрепи ме в трудни моменти, независимо дали рамката беше арт терапия или коучинг. Държа ръката ми, образно казано, през някои болезнени спомени и ми помогна да стигна до важни осъзнавания и за настоящето, и за миналото. Помогна ми да стартирам практики, които продължават и до днес. И у мен остана любов към теб и всичко, което правихме заедно. Тогава, когато имах нужда от теб, ти беше там и успя да се свържеш с мен, да ми помогнеш.


Остана усещането ми за тихо, спокойно и защитено пространство на разбиране и любов.

Милена Попова
основател на фондация Be pArt

Включих се в групови арт терапевтични практики на Магдалина Алтаванска за първи път през 2014 г. Бях привлечена от темата за изкуството и възможността да изразявам себе си чрез творчество, но не очаквах колко много всъщност ще открия и в какво дълбинно пътешествие към себе си поемам. В продължение на 2 години регулярно посещавах групови практики, впоследствие проведохме и индивидуални сесии. За арт терапевтичните практики с Меги в мен остана усещането ми за тихо, спокойно и защитено пространство, разбиране и любов. Като психолог, арт терапевт и коуч Магдалина е отлично запозната и прилага разнообразни терапевтични практики в работата си.
На родителите препоръчвам и детските арт ателиета за личностно развитие на детето, в които дъщеря ми участваше с голямо удоволствие. 

Благодаря, че си част от пътя ми, Меги! 


Благодаря ти от цялото си сърце, че отвори светлия прозорец на моите възможности!

Надето

Скъпа Меги, малки са думите, с които мога да опиша това, което освети моето незнание. Чрез твоя професионализъм, благодарение на теб написах най-дълбокото и чувственото си стихотворение „Прощавам си“. Нарисувах с пръсти невероятно весела картина и от това последва лавина от неподозирано творчество. Вече е факт първата ми стихосбирка, прекрасни цветни фотоси (не знаех, че мога да снимам). В часовете при теб открих силата на вътрешния възторг, който създава чудеса. Разговорите с различни хора и приятелската среда ми вдъхнаха увереност и сега с гордост казвам: „Ооо, аз мога.“ Скъпа Меги, благодаря ти от цялото си сърце, че отвори светлия прозорец на моите възможности!