Преход

Преход от криза към възможност

Психологическа подкрепа за възстановяване целостта при житейски кризи. Кризата може да бъде мощна трансформация на личността, която при добра професионална намеса да доведе до оздравяване на живота. Ключът към позитивен изход е в преосмисляне на възможността за израстване и за по-добро бъдеще.

В свят на промени, всеки от нас е изправен пред необходимостта за своевременна адаптация към новите условия. Често, промяната е съпътствана от загуба на стабилността и преживяване на тревожност, защото познатото старо вече не работи, а новото все още е неясно.

Услугата е налична онлайн или лична среща. 

 

Запазете  час

 

Преход от криза към възможност.

Преход  е подкрепа при предизвикателни житейски ситуации, независимо дали са свързани със смяна на работното място, преместване, с интимна раздяла и промени в семейството, или с безвъзвратна загуба на близък. Всяко от тях е специфично за себе си, разкриващо уникална личност, изправена в неповторима ситуация. Всяка от тях изисква устойчивост и активиране на скрити възможности.  

Преход е разговор с приемане и утеха в атмосфера на сигурност за преодоляване на тревожността и страха. 

Преход активира житейски умения за справяне при нови обстоятелства. Тя е опора за откриване на нови възможности за позитивно интегриране на кризата в живота.

Преход е развитие на вътрешната устойчивост и емоционална гъвкавост като умение за справяне с бъдещи промени, неизбежно съпътстващи живота на всеки от нас .  

Направете тест за тревожност в раздел тестове.

« подобни Услуги 

всички Услуги 

 

Какво казват другите за нас:

Магдалина е чудесен професионалист, прекрасен Човек и терапевт! Вълшебна! Тя е от онези харизматични хора, които те спечелват от първия миг! Цялото семейство сме ти задължени, Меги, за това, че ни прие с открито сърце и даде всичко от себе си, за да ни помогнеш и успя! Продължавай да бъдеш все така мила, отзивчива и добротворна! - Мария 

 още  впечатления 

Предлагам Ви тест за тревожност, с който може да изследвате личностната и ситуативната тревожност.

Тест за тревожност

0.12 МБ

Логотерапията е  психотерапия ориентирана към смисъла като основна мотвираща сила за пълноценен и щастлив живот в перспективата на отговорността и свободата в психо-телесно-духовно единство. Тя е третата психотеравтична школа след психоанализата и индивидуалната психотерапия.  Под “логос“ се разбира  смисъл, от една страна и от друга, духовното в човека.

Екзистенц анализът  е анализ на сегашното съществуване, за да определим кои бихме искали да бъдем. 

Здравословният път към щастие и удовлетворение е смисъла.  Смисълът може да се променя, но винаги съществува. Човекът е духовно същество, изначално ориентирано към смисъл и ценности.Иска или не, човек е така уктроен че винаги търси смисъл.  Въпросът е къде бих искал да дам своя принос в този свят. За какво, си заслужава да направя усилие. Какви следи оставям в света. 

сваляне ( 0.12 МБ )


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.