Смисъл

Индивидуална терапия при загуба на радостта и удовлетворението, при преживяване на празнота и липса на посока в живота при депресия, бърн аут и възрастови кризи.

Човешкото съществуване е стремеж към смислен живот. Защо се случва така, че се чувстваме неудовлетворени, въпреки добрия живот, който водим. Защо се случва така, че сме недоволни, въпреки успехите и целите, които постигаме, въпреки семейството, въпреки материалните придобивки, които имаме. 

Щастието е резултат  от това има ли смисъл нашия живот или не, а не от успеха или неуспеха, славата и постиженията.

Услугата е налична онлайн или лична среща. 

 Свържете се с нас:

Смисъл е терапия за тези, които преживяват или са на прага на криза на безсмислието, съпътствано от чувство на празнота, скука, безразличие, апатия, липса на посока или по-късни симптоми - депресия, неврози,обсесивност, неразумно поведение, които запълват вакуума на безсмислието. Загуба на смисъл може да е резултат от продължителен стрес с последствие  професионално прегаряне на работното място т.н. бърн аут синдром, без професионална намеса. Кризата на смисъла съпътства хора изправени пред непреодолимото,  обезкуражени пред ударите на съдбата.

Смисъл е подкрепа за преосмисляне на индивидуалните ценности - важните и стойностни неща в живота. 

Смисъл е поемане на отговорност към себе си и живота от място на свободен избор, което те прави творец на живота, не негова жертва. Важното е какво ще направиш с живота си от тук нататък и какво е отношението ти към  обстоятелствата,  извън твоя контрол.  

Смисъл е насочена към бъдещето, към това, което би могъл да бъдеш, в съзвучие с индивидуалните приоритети  и преоткриване на твоето защо - смисъла,  който ще те мотивира за промяна.

 

 

« подобни Услуги 

всички Услуги 

 

Какво казват другите за нас:

"Запознахме се с Меги при други обстоятелства, но беше точното време за мен и бързо осъзнах, че се чувствам много добре да говоря с нея. Мога спокойно да кажа, че я чувствам като сродна душа. Срещите с нея преминават като един миг, винаги ме карат да се чувствам прекрасно и да не мога да спра да говоря или да слушам. Помага ми много да се грижа за самочувствието си, да се боря със страховете си и да придобивам по-голяма увереност." - Снежина 

 още  впечатления 

Тест за целта на живота

0.08 МБ

Предлагам Ви тест за целта в живота. Ако желаете да го обсъдите с мен, пишете ми.

сваляне ( 0.08 МБ )


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.