Аз съм

Отрий сигурност в несигурността - своя вътрешен център, извор на сила и устойчивост.

Индивидуална психологическа подкрепа за развитие на здрава идентичност, емоционален баланс и пълноценни взаимоотношения. 

Днес, в непрекъснато променящия се свят, е много лесно да загубим връзката си със себе си, с важните неща, които ни изпълват и придават смисъл. В стремежът си да се развиваме, да удовлетворим нуждите на любимите ни хора, умело влизаме в различни роли, забравяйки кои сме, губейки своята автентичност.  

Услугата е налична онлайн или лична среща.    

Безплатна първа онлайн среща /30 мин./

Свържете се  с нас

 

Аз съм е подкрепа за да преоткриеш връзката си със своя вътрешен център – фундамент за устойчивост и емоционална стабилност в несигурността на променливия ритъм на живот. Аз съм е индивидуална практика за да се свържеш със своята идентичност в отговор на въпроса „кой съм аз и каква е моята ценност“. 

Аз съм те съпътства да идентифицираш силните си страни и ограничаващите вярвания  с  възможности  за оздравяване и промяна към разгръщане на личностния потенциал в увереност и автентичност.  

Аз съм е подкрепа за развитие на здравословна себеоценка и себеувереност в ценността на уникалната ти личност.   

Аз съм е поемане на отговорност към себе си и ангажирането ти да изграждаш навици за здравословен ритъм на живот и постоянство, ключови фактори за цялостно здраве и пълноценни взаимоотношения. 

« подобни Услуги 

всички Услуги 

 

Какво казват другите за нас:

"Видяхме се за първи път в момент от живота ми когато аз бях на кръстопът, на отворени врати.  Имах нужда от творчески промени, може да се каже, че бях в търсене. И те намерих в точното за мен време :) Много се радвам, че те срещнах тогава! Приех те за терапевт, водач в духовните пътища, за приятел. Беше ми лесно да ти се доверя и ти не ме предаде нито веднъж. Подкрепи ме в трудни моменти, независимо дали рамката беше арт терапия или коучинг. Държа ръката ми, образно казано, през някои болезнени спомени и ми помогна да стигна до важни осъзнавания и за настоящето, и за миналото. Помогна ми да стартирам практики, които продължават и до днес. И у мен остана любов към теб и всичко, което правихме заедно. Тогава, когато имах нужда от теб, ти беше там и успя да се свържеш с мен, да ми помогнеш."  -  Савина

 още  впечатления 

Тест за коефициент на благодарност

0.12 МБ

Предлагам Ви  тест за оценяване степента на благодарност към хората и живота.

Ако желаете да го коментирате, пишете ми. 

сваляне ( 0.12 МБ )

Колко съм специален

0.04 МБ

 

Подход - коучинг

Коучинг е подкрепящ разговор, в който коуча задава въпроси и подпомага клиента сам да открие  своите индивидуални отговори.  Коучинга има за цел развитие на автентичния потенциал, удовлетворение и постигане на целите в живота чрез фасилитиране и практика. Коучинга не е консултация. Коучът  направлява и фасилитира процеса, без да натрапва съвети.  Коучинга не е терапия, той няма за цел работа с психични или неврологични прояви. Коучинга работи със здрави хора, които се стремят към израстване и усещане на цялостност.

сваляне ( 0.04 МБ )


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.