Аз съм

Индивидуална психологическа консултация за развитие на устойчив вътрешен център със здравословна себеоценка и емоционална стабилност за автентично живеене и пълноценни взаимоотношения.

Днес, в непрекъснато променящия се свят, е много лесно да загубим връзката си със себе си, с важните неща, които ни изпълват и придават смисъл. В стремежът си да се развиваме, да удовлетворим нуждите на любимите ни хора, умело влизаме в различни роли, забравяйки кои сме, губейки своята автентичност.  

Услугата е налична онлайн или лична среща.    

 

 

Свържете се  с нас

 

Услугата "Аз съм" е подкрепа за:  

·    да се свържеш със своята идентичност в отговор на въпроса „кой съм аз и каква е моята ценност“. 

·    да идентифицираш силните си страни, ограничаващите вярвания, с последващи стъпки към разгръщане на личностния потенциал в увереност и автентичност.  

·    развитие на здравословна себеоценка и себеуважение в ценността на уникалната ти личност.   

·    поемане на отговорност към себе си и ангажиране с изграждане на навици за здравословен ритъм на живот и постоянство, ключови фактори за цялостно здраве и пълноценни взаимоотношения. 

 

« подобни Услуги 

всички Услуги 

 

Какво казват другите за нас:

"Видяхме се за първи път в момент от живота ми когато аз бях на кръстопът, на отворени врати.  Имах нужда от творчески промени, може да се каже, че бях в търсене. И те намерих в точното за мен време :) Много се радвам, че те срещнах тогава! Приех те за терапевт, водач в духовните пътища, за приятел. Беше ми лесно да ти се доверя и ти не ме предаде нито веднъж. Подкрепи ме в трудни моменти, независимо дали рамката беше арт терапия или коучинг. Държа ръката ми, образно казано, през някои болезнени спомени и ми помогна да стигна до важни осъзнавания и за настоящето, и за миналото. Помогна ми да стартирам практики, които продължават и до днес. И у мен остана любов към теб и всичко, което правихме заедно. Тогава, когато имах нужда от теб, ти беше там и успя да се свържеш с мен, да ми помогнеш."  -  Савина

 още  впечатления 

Тест за коефициент на благодарност

0.12 МБ

Предлагам Ви  тест за оценяване степента на благодарност към хората и живота.

Ако желаете да го коментирате, пишете ми. 

сваляне ( 0.12 МБ )

Колко съм специален

0.04 МБ

 

Подход - коучинг

Коучинг е подкрепящ разговор, в който коуча задава въпроси и подпомага клиента сам да открие  своите индивидуални отговори.  Коучинга има за цел развитие на автентичния потенциал, удовлетворение и постигане на целите в живота чрез фасилитиране и практика. Коучинга не е консултация. Коучът  направлява и фасилитира процеса, без да натрапва съвети.  Коучинга не е терапия, той няма за цел работа с психични или неврологични прояви. Коучинга работи със здрави хора, които се стремят към израстване и усещане на цялостност.

сваляне ( 0.04 МБ )


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.